aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ διάγνωση για Χριστοφή και οι μετεγγραφικές σκέψεις του Αναστασίου

Η διάγνωση για Χριστοφή και οι μετεγγραφικές σκέψεις του Αναστασίου

Νέο πλήγμα στην Ομόνοια με τον Δημήτρη Χριστοφή. Ο διεθνής εξτρέμ, που ως γνωστόν έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Αλκή αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, όπως πληροφορούμαστε, υπέστη θλάση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έρχεται ο Παπαδάκης

Αφού περάσει από εξετάσεις θα διαφανεί σε ποιο βαθμό είναι η θλάση και τότε θα εκτιμηθεί και η περίοδος απουσίας του 30χρονου άσου. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα. Εκεί που διαφάνηκε ότι ο Χριστοφή ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, προέκυψε νέος τραυματισμός. Άτυχος ο Χριστοφή και μαζί του η ομάδα του. Η αρνητική αυτή εξέλιξη ίσως βάλει σε σκέψη τον Αναστασίου να προβεί στην προσθήκη δυο ποδοσφαιριστών για τις θέσεις των εξτρέμ, αφού η μία θεωρείται σίγουρη.

Όσον αφορά στον Μανρίκε, θα περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε στο αριστερό του πόδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ