aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ χρηματιστηριακή αξία, οι συμμετοχές και η μοναδική αποβολή

Η χρηματιστηριακή αξία, οι συμμετοχές και η μοναδική αποβολή

Όπως είναι γνωστό από χθες, ο Πορτογάλος μέσος Άλεξ Σοάρες της Μαρίτιμο αποτελεί την επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου για τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας και συγκεκριμένα την κάλυψη της θέσης του «οκταριού» με οργανωτικά προσόντα.

Φέρνει Άλεξ Σοάρες η Ομόνοια (pics)

Μία θέση την οποία οι πράσινοι επιδίωξαν να καλύψουν κάνοντας κρούση τόσο στον Λούκας Σόουζα, όσον και στον Αντρέ Σάντος, όμως η προσπάθειά τους για οικονομικούς και άλλους λόγους, έπεσε στο… κενό.

Το «Goal» πιο κάτω σας παρουσιάζει κάποιους αριθμούς και ενδιαφέροντα στατιστικά του 26χρονου Σοάρες.

1.000.000 ευρώ είναι αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του Άλεξ Σοάρες σύμφωνα με το transfermarkt, που είναι και η πιο υψηλή κοστολόγηση που έχει γίνει για αυτόν.

125 συμμετοχές μετρά με την πρασινοκόκκινη φανέλα σε αγώνες πρωταθλήματος, εκ των οποίων οι 91 είναι με την πρώτη ομάδα της Μαρίτιμο και οι άλλες 34 με τη δεύτερη ομάδα.

3 οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ισπεράνσα Λάγος, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό και μετά στη Μαρίτιμο.

8 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια έχει σημειώσει στην έως τώρα καριέρα του, τα μισά (4) με την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, την Ισπεράνσα Λάγος.

28 κίτρινες κάρτες έχει δεχθεί στη καριέρα του και μόλις μια φορά αποβλήθηκε έχοντας δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες σε ένα παιχνίδι.

1 συμμετοχή κατέγραψε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού ο 20χρονος τότε Πορτογάλος και επτά μήνες μετά αποτέλεσε παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ