aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Αστυνομία οφείλει να καλέσει τον Παπασταύρου για αποδείξεις και ονόματα

Η Αστυνομία οφείλει να καλέσει τον Παπασταύρου για αποδείξεις και ονόματα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στοιχεία από τον Σταύρο Παπασταύρου για τις πολύ σοβαρές δημόσιες καταγγελίες περί διαπλοκής στο κυπριακό ποδόσφαιρο οφείλει να ζητήσει η Αστυνομία. Τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της Ομόνοιας σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας (27/1) δεν περνούν απαρατήρητα από τις Αρχές. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργός Δικαιοσύνης και  Αρχηγός της Αστυνομίας δήλωσαν ετοιμότητα τις προηγούμενες ημέρες για καταπολέμηση της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε πως «από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία της Ομόνοιας παράγοντες άλλων ομάδων ή άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο έχουν προτείνει, είτε σε εμένα, είτε σε άλλα μέλη της Ομόνοιας, να εξαγοράσουμε κάποιο παιχνίδι, είτε αντίπαλους παίκτες, είτε διαιτητές. Κάποιοι μάλιστα μας είπαν και την ενιαία τιμή που υπάρχει για κατάκτηση πρωταθλήματος ή κατάκτηση κυπέλλου, δηλαδή να πληρώσουμε για να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο».

Πρόκειται για πολύ σημαντικές τοποθετήσεις με τον πρόεδρο της Ομόνοιας να μην κατονομάζει, παρά τη σχετική ερώτηση, για το ποιοι τον προσέγγισαν. «Έχουν ονόματα και ξέρουμε από που ήρθαν, έχουν και τίτλους. Όταν το κράτος μας δώσει λύσεις και να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ασφαλές, τότε και εμείς αλλά κι όσοι έχουν τις πληροφορίες, θα είναι έτοιμοι να τα δώσουν στην Εισαγγελία», ανέφερε ο Σταύρος Παπασταύρου.

Από την στιγμή που ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας γνωρίζει, όπως είπε, άτομα που ενεργούν εις βάρος του ποδοσφαίρου έχει καθήκον ο ίδιος να βοηθήσει για την κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κανένα email, καμία σελίδα στο διαδίκτυο και καμία έκθεση στην ΟΥΕΦΑ δεν μπορούν να δώσουν λύσεις. Ο Σταύρος Παπασταύρου ζήτησε από το Κράτος να δώσει λύσεις, να τον κάνει να νιώσει άνετα και ασφαλή, ώστε να δώσει περεταίρω πληροφορίες. Ο Παπασταύρου έδωσε… πάσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Σαββίδη. Πρόεδρος μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Κύπρου δηλώνει δημόσια ότι γνωρίζει ποιοι ασελγούν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένος να δώσει στοιχεία!

Ας περάσουμε, λοιπόν, από τα λόγια (από αυτά χορτάσαμε χρόνια τώρα) στις πράξεις, διαφορετικά θα πρόκειται γι’ άλλη μία σταγόνα στο ήδη ξεχειλισμένο ποτήρι της προκατάληψης και της αμφισβήτησης του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ