aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ απάντηση του Αναστασίου για τους εκτός αποστολής και τα σενάρια αποχώρησης

Η απάντηση του Αναστασίου για τους εκτός αποστολής και τα σενάρια αποχώρησης

Ευχαριστημένος για την πρόκριση της ομάδας του στους «16», παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά τη νίκη επί του Ονίσηλου Σωτήρας.

Το αρχικό του σχόλιο: «Τα παιχνίδια κυπέλλου είναι πάντα επικίνδυνα αν δεν έχεις την σωστή νοοτροπία. Αν τους δίναμε το δικαίωμα θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Κρατάω την πρόκριση, τα τρία γκολ και ότι δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά, είδαμε το βάθος της ομάδας και τι υπάρχει. Καλή συνέχεια στον Ονίσηλο».

Για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός και τις μετεγγραφικές του σκέψεις: «Κάποιοι ήταν τραυματίες (σ.σ. γι’ αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής). Έχουμε αλλάξει τον τρόπο προπόνησης, είναι σε πιο ψηλές εντάσεις και πρέπει όλοι να βγάζουν όλες τις προπονήσεις. Για κάποιο διάστημα ήταν εκτός, και αν έπαιζαν για 15 λεπτά δεν θα ήταν κέρδος, αλλά το να ολοκληρώνουν μια προπόνηση είναι κέρδος. Κάνω σκέψεις, δεν έχω δει όλους τους παίχτες. Σήμερα έχω δει τον Λoέ. Όταν πάρουμε κάποια απόφαση θα πρέπει να είναι η σωστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ