aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Αντβέρπ φοβάται τη ζέστη, με γιλέκα ψύξης στην Κύπρο»

«Η Αντβέρπ φοβάται τη ζέστη, με γιλέκα ψύξης στην Κύπρο»

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο εμφανίζουν την Αντβέρπ να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη ζέστη που θα συναντήσει στη χώρα μας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ομόνοια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Γι’ αυτό το λόγο η αποστολή της ομάδας της Αμβέρσας θα ταξιδέψει στην Κύπρο… εξοπλισμένη με γιλέκα ψύξεως, όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ.

Το δημοσίευμα:

Μετά τις Γκεντ, Γκενγκ και Άντερλεχτ είναι η σειρά της Αντβέρπ να μπει στην ευρωπαϊκή κούρσα. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Ομόνοια Λευκωσίας, σε αναζήτηση μιας καλής εκκίνησης με φόντο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα προετοιμάστηκε… σχολαστικά για το ταξίδι.

Συγκεκριμένα, η Αντβέρπ είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για τη ζέστη που θα συναντήσει στην Κύπρο. Η θερμοκρασία αυτές τις μέρες ανέρχεται στους 40 βαθμούς κελσίου. Ακόμα και νωρίς το πρωί μπορεί να προκαλέσει δυσφορία. Γι’ αυτό το λόγο η αποστολή της Αντβέρπ θα έχει μαζί της εξοπλισμό ψύξεως, όπως σωσίβια.

Αυτό είναι ένα γιλέκο ψύξεως:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ