aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ... αντίπαλος της Ομόνοιας για τον Ντούρις και τα «θέλω» του Σλοβάκου

Η… αντίπαλος της Ομόνοιας για τον Ντούρις και τα «θέλω» του Σλοβάκου

Η Ακαδημία Πούσκας είναι η ομάδα που θα «κονταροχτυπηθεί» με την Ομόνοια για την υπογραφή του Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος αποχώρησε από την Ανόρθωση. Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ουγγαρία που επικαλείται πληροφορίες από τη Τσεχία, ο Σλοβάκος επιθετικός είναι ανάμεσα στους υποψήφιους της Ακαδημία Πούσκας, η οποία θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο 32χρονος επιθετικός είναι πιο κοντά στο «τριφύλλι» και πιο συγκεκριμένα ένα βήμα πριν από την ένταξη του στο ρόστερ της Ομόνοιας και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτου αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σλοβάκος «ζυγίζοντας» τα δεδομένα κρίνει πως η προοπτική της Ομόνοιας που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο δελεαστική σε σχέση με αυτή της Ουγγρικής ομάδας που επέδειξε ενδιαφέρον και έτσι ο «γάμος» Ομόνοιας – Ντούρις είναι προ των πυλών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ