aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΗ αλληλοϋπόκλιση Ουάρντα - Ομονοιατών και τα σενάρια

Η αλληλοϋπόκλιση Ουάρντα – Ομονοιατών και τα σενάρια

Την ποδοσφαιρική αξία του Αμρ Ουάρντα δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε, ο Αιγύπτιος άσος φροντίζει σε κάθε παιχνίδι της Ανόρθωσης να ξεδιπλώνει απλόχερα το αστείρευτο ταλέντο του και να επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητές του. Είναι ο κορυφαίος της ομάδας του και εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος. Ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά και κερδίζει το χειροκρότημα.

Στην τελευταία παράσταση, αυτήν του επαναληπτικού ημιτελικού στο ΓΣΠ, ο Ουάρντα με εξαιρετικό άλμα ανάμεσα σε Λανγκ και Χούμποτσαν, κέρδισε την κεφαλιά και χρίστηκε σκόρερ. Μπορεί η Ανόρθωση να αποκλείστηκε, αλλά ο Αιγύπτιος φρόντισε να κάνει αισθητή και πάλι την παρουσία του. Μάλιστα, φεύγοντας από το γήπεδο, αποθεώθηκε σχεδόν το ίδιο με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, από τον κόσμο του «τριφυλλιού». Ο ίδιος έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, ανταπέδωσε το χειροκρότημα και υποκλίθηκε στις χιλιάδες των οπαδών της Ομόνοιας, που γέμισαν το ΓΣΠ. Ήταν ένα όμορφο στιγμιότυπο που δεν θα πρέπει να περνά απαρατήρητο.

Άκρως αντίθετη εικόνα που επικράτησε μετά από παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, με τον Ουάρντα να αποτελεί κόκκινο πανί για τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Είναι γνωστά και νωπά ακόμη τα γεγονότα, που είχαν ως αποτέλεσμα ο 28χρονος επιθετικός να τιμωρηθεί και από τον αθλητικό δικαστή. Και γενικώς επικράτησε μια κόντρα στο ματς κυπέλλου που ακολούθησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μάλιστα, μετά απ’ αυτό το σκηνικό άρχισαν να γεννιούνται μετεγγραφικά σενάρια. Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της Ομόνοιας που εξέφρασαν την επιθυμία να δουν τον Ουάρντα στην ομάδα τους τη νέα περίοδο. Απλώς να σημειώσω ότι, το όνομα του Αιγύπτιου «έπαιξε» για την Ομόνοια και όχι μόνο πριν έλθει στην Ανόρθωση. Ωστόσο, κάποιοι είχαν να πουν για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Πάντως, στην Ανόρθωση μια χαρά τα πάει από κάθε άποψη, δίνοντας απάντηση στις… κακές γλώσσες. Άλλωστε, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει ξεχωριστή διαχείριση, πόσο μάλλον όταν έχει την ποιότητα του Ουάρντα.

Αν θα προκύψει κίνηση από την Ομόνοια για τον Ουάρντα, είναι κάτι που δεν γνωρίζω. Σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά, τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με την Ανόρθωση. Οι απαιτήσεις του Αιγύπτιου σίγουρα είναι υψηλές, όμως η Ομόνοια για κάθε καλό ποδοσφαιριστή δεν διστάζει να πληρώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ