aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH επιθυμία του Λανγκ για το πρωτάθλημα είναι το μεγαλείο του αθλητισμού

H επιθυμία του Λανγκ για το πρωτάθλημα είναι το μεγαλείο του αθλητισμού

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την ώρα που άρχισαν να φουντώνουν οι συζητήσεις για την κατάληξη που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα, ποιες ομάδες θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ενδεχόμενο ακύρωσης της σεζόν και ποιες θα υποβιβαστούν ο Άνταμ Λανγκ με μία δήλωσή του έδειξε το μεγαλείο του αθλητισμού.

«Δεν θα αισθανόμουν δίκαιη μία λύση να τερματιστεί τώρα το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι η Ομόνοια είναι η ισχυρότερη ομάδα στην πρώτη κατηγορία, η βαθμολογία το δείχνει αυτό, αλλά υπάρχουν άλλες εννέα αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θα χαιρόμασταν τόσο ένα πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε τα τελευταία εννέα παιχνίδια. Η επιτυχία σε μια καθαρή, δίκαιη μάχη θα ήταν πολύ πιο γλυκιά. Νομίζω ότι οι περισσότερες ομάδες σκέφτονται το ίδιο», ανέφερε ο στόπερ των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Λανγκ: «Δεν θα ήταν δίκαιο να διακοπεί το πρωτάθλημα, είμαστε οι καλύτεροι»

Όταν ένας ποδοσφαιριστής ιδρώνει για μήνες, δουλεύει εντατικά, στερείτε πράγματα της καθημερινότητας για να πετύχει ένα στόχο δεν θέλει… χάρες από κανέναν. Όταν νιώθει πως είναι ο καλύτερος θέλει να πάρει αυτό που δικαιούται και να το χαρεί με την καρδιά του. Και η αλήθεια είναι πως κανείς ποδοσφαιριστής στον πλανήτη δεν μπορεί να πανηγυρίσει το ίδιο θερμά κανέναν τίτλο που δεν θα «σφραγιστεί» στο γήπεδο. Είτε αγωνίζεται στην Ομόνοια, είτε στην Ανόρθωση, είτε στον ΑΠΟΕΛ, είτε ακόμα και στη Λίβερπουλ που έχει εδώ και μήνες τον τίτλο της Premier League στο τσεπάκι της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν αδιαφορεί για το μέλλον. Οι θέσεις ενίσχυσης και οι δανεικοί

Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν πολλές απόψεις για το τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης του πρωταθλήματος. Ο καθένας βλέπει το νόμισμα από την όψη που τον συμφέρει. Η αλήθεια, όμως, είναι πως η δήλωση του Λανγκ είναι ότι πιο ειλικρινές διαβάσαμε από την ημέρα που το ποδόσφαιρο μπήκε στην καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ