aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑH επίσημη θέση της Πάφος FC για Λοΐζου και Πάντσεον

H επίσημη θέση της Πάφος FC για Λοΐζου και Πάντσεον

Επιβεβαιώνεται έμμεσα από πλευράς Πάφου η πρόταση στην Ομόνοια για τον Λοΐζο Λοΐζου. Οι πράσινοι δεν έκαναν καν σκέψη παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, όμως δια στόματος Πολύβιου Παλιούρα στην Πάφο τονίζουν πως ενδιαφέρονται για κάθε νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά το μέλλον του Τζέισον Πάντσεον ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας ανέφερε, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ότι δεν του κατατέθηκε μέχρι στιγμής πρόταση ανανέωσης συμβολαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το σημερινό παιχνίδι με την Δόξα: «Είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, η Δόξα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και γνωρίζουμε ότι θα βρούμε μια παθιασμένη ομάδα απέναντι μας. Θέλουμε τη νίκη για να διατηρηθούμε στη πρώτη θέση του ομίλου».

Ποιο το κλειδί για τα καλά αποτελέσματα της Πάφου: «Ίσως η αποβολή του άγχους να έχει βοηθήσει, όμως βοήθησε και η δουλειά που γίνεται τους τελευταίους μήνες. Το πρόβλημα που είχαμε στο σκοράρισμα φαίνεται να έχει λυθεί, όμως είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα».

Αγωνιστικά νέα: «Έχει ενοχλήσεις ο Αραγιούρι που έμεινε εκτός, εκτός Πάντεσον και Κβίντα. Μέσα ο Πάνιτς, ο οποίος θα χάσει το επόμενο παιχνίδι. Εκτός και ο Λελιούκιν».

Εάν έγινε πρόταση ανανέωσης στον Πάντσεον και τα δεδομένα για το μέλλον του: «Λήγει το συμβόλαιο του αλλά δεν έγινε κάποια κίνηση για ανανέωση. Πρέπει να πούμε ότι είναι στην Κύπρο ο Ντουμπόφ, ίσως έρθει και ο κύριος Λομάκιν. Ίσως το επόμενο διάστημα να έχουμε εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα τώρα. Ίσως αρχίσει λίγο νωρίτερα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, αλλά για τα καλά θα μπούμε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχουμε σαν στόχο να τερματίσουμε στη πρώτη θέση του ομίλου».

Για την πρόταση στον Λοίζου: «Η επίσημη θέση είναι ότι δεν θα σχολιάσουμε οποιεσδήποτε μετεγγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μας ενδιαφέρουν όμως οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε πολλούς Κύπριους και πρέπει να το δούμε αυτό».

Εάν προκύπτει κάποια εξέλιξη στο θέμα προπονητή: «Το επόμενο διάστημα θα δούμε και το θέμα του προπονητή. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ