aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓλίτωσε το «έμφραγμα» και κοιτάζει πλέον ψηλότερα η Ομόνοια!

Γλίτωσε το «έμφραγμα» και κοιτάζει πλέον ψηλότερα η Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Και τώρα… «ψηλά, όσο πιο ψηλά», είναι το σύνθημα στην Ομόνοια. Από τη στιγμή που έστω και στην τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος απέφυγε το «έμφραγμα» και δηλώνει παρούσα στην εξάδα (είναι στην πέμπτη θέση), σώζοντας ως ένα βαθμό το γόητρο και την περηφάνια της, θα επιδιώξει απ’ εδώ και πέρα να τερματίσει όσο πιο ψηλά. Η τέταρτη θέση υπό προϋποθέσεις διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σήμερα η Ομόνοια είναι οκτώ βαθμούς μακριά, μπορεί; Η απάντηση στο γήπεδο, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά. Η διαφορά είναι σημαντική, ωστόσο η ιστορία και το όνομα της Ομόνοιας, προστάζουν διεκδίκηση της καλύτερης δυνατής θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, το οποίο απέτυχε να εξασφαλίσει τις προηγούμενες δύο σεζόν.  Με εμφανίσεις όπως αυτές στα τελευταία δυο ντέρμπι, που ήταν ενθαρρυντικές, έχει κάθε δικαίωμα η Ομόνοια να ελπίζει.

Διαβάστε επίσης: Το βλέμμα στον Παναγή, πότε θα περάσει από εξετάσεις

Αυτό που θα επιδιώξει και επιβάλλεται να κάνει, είναι να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς, συνεχίζοντας να δείχνει βελτίωση στην απόδοσή της και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και στο τέλος θα κάνει ταμείο. Επίσης, μέσα από την παρουσία της στα πλέι οφ, θα θελήσει να «χτίσει» για την επόμενη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται με την παρουσία τους να κερδίσουν την παραμονή τους στην ομάδα και για τη νέα περίοδο, ώστε να αποφύγει ο Σύλλογος για άλλο ένα καλοκαίρι το ολοκληρωτικό ξήλωμα.

Διαβάστε επίσης: Έσωσε την… παρτίδα και γλύτωσε ντροπή 65 χρόνων

Στα πρόσφατα ματς με ΑΕΛ και Ανόρθωση, η Ομόνοια έδειξε πως είναι σε θέση να δει στα μάτια δυνατούς αντιπάλους και να κερδίσει ντέρμπι. Ο Αναστασίου κάνει δουλειά, φαίνεται στο γήπεδο και έχει κερδίσει ποδοσφαιριστές, που παρουσιάζονται αλλαγμένοι προς το καλύτερο. Επιβάλλεται, όμως, συνέχεια και συνέπεια. Εφόσον η Ομόνοια συνεχίσει στις ψηλές πτήσεις, συνδυάζοντας καλή εμφάνιση με νικηφόρα αποτελέσματα όπως έκανε προχθές, μπορεί να ονειρεύεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ