aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: «Αν το κάνουμε είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε»

Γκόμεθ: «Αν το κάνουμε είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε»

Πεπεισμένος ότι η Ομόνοια θα πάρει την πρόκριση επί της Φλόρα εάν παρουσιαστεί σοβαρή στον επαναληπτικό δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Τζόρντι Γκόμεθ μετά τη νίκη με 1-0 στο ΓΣΠ.

Οι δηλώσεις

«Έχουν ήδη 13 ματς στην πλάτη τους αλλά και εμείς έχουμε τρία, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αλλά οι συνθήκες σήμερα ήταν πάρα, μα πάρα πολύ δύσκολες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κερδίσαμε είναι σημαντικό παιχνίδι, τίποτα όμως δεν τελείωσε γιατί υπάρχει ο επαναληπτικός. Κάναμε το πρώτο βήμα και κοιτάζουμε τον επαναληπτικό. Πρέπει να πάμε εκεί για να προκριθούμε».

Για το γεγονός πως σε πέντε μέρες υπάρχει επαναληπτικός: «Πέντε μέρες είναι πολύ καλές για να ετοιμαστούμε. Εκεί ο καιρός είναι καλύτερος, είναι 10 βαθμοί κάτω από εδώ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν θα μπω σε διαδικασία να δώσω πιθανότητες. Είναι 100% πάνω μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε».

Για τον επαναληπτικό και αν με την αλλαγή στον κανόνα του εκτός έδρας τέρματος αλλάζουν τα δεδομένα: «Ψυχολογικά είναι καλύτερα να ξεκινάς εντός έδρας και να παίρνεις αποτέλεσμα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πάμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και αν το κάνουμε είμαι σίγουρος θα προκριθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ