aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Για κίπερ ο Πάμπος, ο Μυτίδης και ο Σόουζα»

«Για κίπερ ο Πάμπος, ο Μυτίδης και ο Σόουζα»

Ο ρεπόρτερ Ομόνοιας στο «Goal», Κώστας Καλλής, μίλησε το μεσημέρι στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για το μετεγγραφικό… σαφάρι του Παμπου Χριστοδούλου σε Πορτογαλία, Ισπανία, αλλά και οι εγχώριοι μετεγγραφικοί στόχοι.

Αναλυτικά: «Άρχισε το μετεγγραφικό παζάρι του Πάμπου Χριστοδούλου, θα παρακολουθήσει αγώνες της δεύτερης κατηγορίας στην Πορτογαλία σήμερα. Η πληροφορία που έχουμε πάρει είναι ότι θα παρακολουθήσει το ματς της Ακαδέμικα με την Φρεανουμέντε. Η Ακαδέμικα είναι παραδοσιακή ομάδα πρώτης κατηγορίας και τώρα αγωνίζεται στη δεύτερη.

Μάλλον θα παρακολουθήσει τερματοφύλακα, ενώ προσφέρεται να δει και το ντέρμπι στις 18:00 μεταξύ της Πορτιμονένσε και της Άβες, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιους ποδοσφαιριστές θα δει.

Θα παρακολουθήσει και αγώνες της πρώτης κατηγορίας και ακολούθως θα δει και ματς στην Ισπανία και πριν επιστρέψει στην Κύπρο ίσως περάσει και από την Ελλάδα. Τέλος του μήνα, αρχές του άλλου θα έρθει πίσω και θα μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Κύπρο. Για τον Μυτίδη είναι γνωστό, όμως ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Είναι ο Λούκας Σόουζα, ο οποίος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη διαφορά του με την ΑΕΛ. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή η περίπτωση και αν είναι ελεύθερος τότε δεν αποκλείεται να ντυθεί στα πράσινα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ