aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦερέρα: «10 ημέρες πριν με απολύσουν έλεγαν κάνω εξαιρετική δουλειά - Κάποιοι δεν έδιναν το...

Φερέρα: «10 ημέρες πριν με απολύσουν έλεγαν κάνω εξαιρετική δουλειά – Κάποιοι δεν έδιναν το 100%»

Πικραμένος και ενοχλημένος για την απόφαση της Ομόνοιας να τον απολύσει δήλωσε ο Γιανίκ Φερέρα. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «elevenBelgium» ο τέως τεχνικός των πρασίνων άφησε υπονοούμενα για την απόφαση απόλυσής του, τη στάση ορισμένων παικτών ακόμα και δημοσιογράφων απέναντί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την εμπειρία τους στην Ομόνοια: «Δεν ήμουν πολύ ανοικτός στο ενδεχόμενο να πάω στην Κύπρο. Eίχαμε μια διαδικτυακή συνάντηση με τη διοίκηση της Ομόνοιας και τους ανέλυσα τη δουλειά μου και πως θέλω να παίζει η ομάδα μου ποδόσφαιρο. Τους άρεσα και μου έστειλαν το συμβόλαιο να το υπογράψω. Όταν πήγα η ομάδα είχε τερματίσει την προηγουμένη χρονιά στο γκρουπ του υποβιβασμού. Πριν να πάω είδα τα αποτελέσματα της ομάδας και είπα κάτι δεν πάει καλά εκεί. Όταν είδα όμως ότι η ομάδα αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ με ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, είπα αυτή είναι η ευκαιρία μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος», είπε για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση των πρασίνων και ακολούθως έριξε «καρφιά» για την απόλυσή του.

«Στο πρωτάθλημα πριν με απολύσουν είχαμε κερδίσει 25 βαθμούς από τους 33. Χάσαμε 1 βαθμό από τους 9 και μετά απολύθηκα. Το άτομο που μου είπε ότι απολύθηκα, πριν 10 ημέρες μου έλεγε ότι κάνω απίθανη δουλειά. Όταν ήμουν εκεί και κερδίζαμε ένα παιχνίδι οι δημοσιογράφοι και όλοι ασχολούνταν με το παιχνίδι που χάσαμε την προηγουμένη αγωνιστική και όχι το σημερινό που κερδίσαμε. Το πρόβλημα στην ομάδα ήταν ότι εγώ ήθελα από όλους το 100% και κάποιοι δεν το δίνανε. Είχε κάλους παίκτες η ομάδα, όπως οι Λέτσγιακς, Ντίσκερουντ και Μπεζούς. Το πρόβλημα ήταν στη νοοτροπία».

Για τα πράγματα αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια: «Ούτε τώρα πάνε καλά από ότι βλέπω αλλά είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα είναι στην 6η θέση όπως ήταν όταν έφυγα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ