aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Επιστρέφει σε κλαμπ με πιο "βαριά" φανέλα ο Μιλόγεβιτς»

«Επιστρέφει σε κλαμπ με πιο “βαριά” φανέλα ο Μιλόγεβιτς»

Στην ελλαδική εφημερίδα «Ώρα των σπορ» και συγκεκριμένα στην στήλη «Ο πληροφοριοδότης» γίνεται λόγος για επιστροφή του πρώην τεχνικού της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σε ομάδα της Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε πως διετέλεσε και προπονητής του Πανιωνίου, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία.

Αναλυτικά:

«Το repeat βρίσκεται προ των πυλών για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη Σερβία. Ο 48χρονος τεχνικός οδηγεί τον Ερυθρό Αστέρα στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος.

Έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η ομάδα του Βελιγραδίου οδηγεί την κούρσα με 66 βαθμούς, έχοντας στην… πλάτη την Ραντίνσκι (59β.) και την Παρτιζάν (51 β.).

Το «μαξιλάρι» των επτά βαθμών αποτελεί γερή υποθήκη για το τρόπαιο, με τον κόουτς να έχει βάλει το… χεράκι του για αυτό σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα, αν θυμηθούμε και την συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι όχι μόνο, δεδομένου πως ομάδα του κοίταξε στα μάτια μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Νάπολι και η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μια καθ’ όλα αξιοπρεπέστατη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με αυτά και με αυτά, η μετοχή του 48χρονου προπονητή «καλπάζει» στη Σερβία και σηκώνει… σκόνη και στην Ελλάδα.

Βλέπετε, ο κόουτς Μιλόγεβιτς μπορεί να αποχώρησε από την Ελλάδα, ωστόσο διατηρεί πολλούς φίλους στα μέρη μας. Και αρκετοί εξ αυτών έχουν να λένε τελευταία στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους, πως το προσεχές καλοκαίρι δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όχι φυσικά για τον πάγκο του Πανιωνίου που υπήρξε η τελευταία του ομάδα της προπονητικής καριέρας του στην Ελλάδα, αλλά για ένα κλαμπ με πιο “βαριά” φανέλα και πιο υψηλούς στόχους από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Όχι πως και ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς δεν “ψήνεται” στην προοπτική επιστροφής του στην Ελλάδα και της συνεργασίας του με μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Ο χρόνος, θα δείξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ