aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕνρίκες: «Ψέματα για τη ζωή μου και την γυναίκα μου, θέλω να πάω να ηρεμήσω»

Ενρίκες: «Ψέματα για τη ζωή μου και την γυναίκα μου, θέλω να πάω να ηρεμήσω»

Δεν περνά απαρατήρητη η μετεγγραφή του Χόρχε Ενρίκες στην Ομόνοιας. Ο Μεξικανός ανασταλτικός μέσος (μπορεί να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός) έχει καλό όνομα στην πατρίδα του, εντούτοις φαίνεται πως οι κακές «γλώσσες» στάθηκαν η αιτία για να κάνει το βήμα και να παίξει μπάλα στην Ευρώπη.

Ο 27χρονος μέσος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα mediotiempo του Μεξικού εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση ν’ αφήσει το Μεξικό και ν’ αποδεχθεί την πρόταση της Ομόνοιας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για κάποια ζητήματα.

«Ας πούμε ότι ήμουν ενοχλημένος στο Μεξικό. Θέλησαν να με υπογράψουν εδώ και καιρό αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά λόγω των καταστάσεων στην ομάδα (σ.σ. Τσίβας) δεν το σκέφτηκα. Θέλω να δώσω ποιότητα ζωής στη γυναίκα μου και τον γιο μου», ανέφερε αρχικά ο Ενρίκες και ακολούθως ανέλυσε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στο Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Στο «Ηλίας Πούλλος» το πρωί και θα… σχολάνουν απόγευμα οι παίκτες

«Τόλμησαν και είπαν πράγματα που ήταν ψέματα, καταστροφικά σχόλια για τη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τόλμησαν και είπαν για τον τρόπο ζωής μου μεγάλα ψέματα λες και ξέρουν. Όχι τόσο πολύ για το ποδόσφαιρο, γιατί σε αυτό το κομμάτι μου έδωσαν τα πάντα. Θέλω να πάω σ’ ένα μέρος που κανείς δεν με ξέρει, για να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι και τι είμαι ικανός να κάνω χωρίς προκαταλήψεις», συμπλήρωσε ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος που επέλεξε ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ