aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΕναντίον της, πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια!

Εναντίον της, πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ναι, ο Ρενάτο Μαργκάσα θα βρεθεί ως αντίπαλος της Ομόνοιας για πρώτη φορά μετά το 2011! Ο Πορτογάλος μέσος, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και σύναψε αμέσως μετά συνεργασία με τη Νέα Σαλαμίνα, θα τεθεί αντιμέτωπος της προηγούμενης ομάδας του (εφόσον είναι στις επιλογές του προπονητή του) στο σημερινό φιλικό.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η υποδοχή που θα τύχει από τον κόσμο της Ομόνοιας ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, που για μια επταετία φορούσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και διετέλεσε και αρχηγός της.

Ο ίδιος, παρά την πικρία του για την απόφαση των πρασίνων να τερματιστεί η συνεργασία τους, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την πολύχρονη παρουσία του στην Ομόνοια, τα όσα έζησε στην ομάδα αλλά και για τον κόσμο της. Παράλληλα αποχώρησε ενοχλημένος από τα όσα του καταλόγισε μια μερίδα οπαδών, μετά την απόφαση του Πέτεφ να τον θέσει εκτός ομάδας, που ήταν η αρχή για να ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ