aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Εμείς, μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να παίξουμε…»

«Εμείς, μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να παίξουμε…»

Ο επικεφαλής της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο Σταύρος Παπασταύρου, θέλησε από πολύ νωρίς να δώσει στους παίκτες των πρασίνων (παλιούς και νέους) να καταλάβουν που βρίσκονται και πόσο πολύ θα διαφοροποιηθούν -προς το καλύτερο- τα δεδομένα στο σύλλογο με τη νέα τάξη πραγμάτων.

«Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε (ως εταιρεία) είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε ο επενδυτής απευθυνόμενος σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, «φωνάζοντας» πως το μόνο που θέλουν απ’ αυτούς είναι να παίξουν καλή μπάλα, ενώ όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν τα άτομα που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική εταιρία, παρέχοντας μεταξύ άλλων τις καλύτερες συνθήκες στους εργοδοτούμενούς της.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα με νόημα από Παπασταύρου

Την πιο πάνω ατάκα, ο κ. Παπασταύρου είπε ως γνωστόν πρόσφατα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ, μέσω skype.

«Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει εμπειρία και αν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας ως επαγγελματίες θα πετύχουμε τους στόχους μας», είπε επίσης χαρακτηριστικά. Όπως αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε οι τοποθετήσεις του κ. Παπασταύρου ήταν ξεκάθαρες και οδηγούν στο συμπέρασμα της αποφασιστικότητας που υπάρχει για να δουλέψουν όλα στην εντέλεια και σε πλήρη επαγγελματισμό, με την προσδοκία ότι η Ομόνοια θα πρωταγωνιστήσει, θα φθάσει ψηλά. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να υπάρχει παντού όρεξη και κυρίως πειθαρχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ