aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕκδίδεται το «διαζύγιο», αναλαμβάνει ο Φρέντμπεργκ

Εκδίδεται το «διαζύγιο», αναλαμβάνει ο Φρέντμπεργκ

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί το «διαζύγιο» της Ομόνοιας με τον Ιβάιλο Πέτεφ. Αυτό θα γινόταν χθες, όμως ο Βούλγαρος τεχνικός επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα, παρόλο που είχε τον χρόνο να παραχωρήσει συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδα του και ανέβαλε το ραντεβού του με τον Αντώνη Τζιωνή. Η συνάντηση, τελικά, ορίσθηκε για σήμερα στις 11:00. Σαφώς και δεν θα γίνει σε καλό κλίμα, μετά τα όσα ο Πέτεφ δήλωσε χθες και προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στις τάξεις του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Τελειωμένος ο Πέτεφ, τα ηνία στον Φρέντμπεργκ

Όπως και να έχει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν. Η χθεσινή αναβολή της συνάντησης προέδρου και προπονητή είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί και η προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν γι’ αυτή την εξέλιξη και σήμερα το απόγευμα θα βρεθούν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Σκορπάει γέλιο ο Γιώτης: «Εγώ ελάλουν σας το» (vid)

Η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Γέσπερ Φρέντμπεργκ, που είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να οδηγήσει την ομάδα έως το τέλος της περιόδου. Ο Δανός τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, είναι κοντά στην ομάδα και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, χαίρει εκτίμησης και θα επιδιώξει, μαζί με τους ποδοσφαιριστές, να αντιστρέψουν όσο γίνεται την εικόνα της ομάδας στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ