aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑEίναι η Ομόνοια, φύσει επιθετική ομάδα, αλλά το DNA…

Eίναι η Ομόνοια, φύσει επιθετική ομάδα, αλλά το DNA…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε 18 αγώνες πρωταθλήματος η Ομόνοια πέτυχε 19 γκολ. Δηλαδή ένα γκολ ανά παιχνίδι. Τραγικός απολογισμός για μια ομάδα που είχε θέσει από την αρχή υψηλούς στόχους. Είναι η Ομόνοια, φύσει επιθετική ομάδα, που το γκολ είναι στο DNA της.

Ωστόσο, οι κάκιστες επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ντέρμπισαϊρ και ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα, την κράτησαν σε χαμηλό αριθμό τερμάτων. Το πρόβλημα εμφανίστηκε και πάλι προχθές.

Παρόλο που η Ομόνοια, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν δημιουργική δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν έφτανε η δυστοκία της, βρήκε απέναντί της και τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε εξαιρετική βραδιά. Δύσκολο, τελικά, πράγμα το γκολ για τη φετινή Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ραμίρες: «Πρωτάθλημα με την Ομόνοια, ήξερα μόνο τον ΑΠΟΕΛ»

Παράλληλα παρατηρείται αργοπορία στην επιλογή επιθετικού. Μερικές μέρες πριν να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι προσπάθειες των πρασίνων δεν έχουν καρποφορήσει. Θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα η κίνηση, από τη στιγμή που το πρόβλημα «φώναζε» από την αρχή της σεζόν και ήταν ειλημμένη η απόφαση για προσθήκη επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε δύο φορ, πλησιάζει στον εκλεκτό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ