aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕυκαιρία και σε δυο υπό δοκιμήν Αφρικανούς

Ευκαιρία και σε δυο υπό δοκιμήν Αφρικανούς

Προπονητικού χαρακτήρα είναι το αυριανό φιλικό της Ομόνοιας με τον Ερμή στο «Ηλίας Πούλλος» (17:30), όπως επισημαίνουν στον σύλλογο της Λευκωσίας, γι’ αυτό και είναι κλειστό για τα ΜΜΕ και τον κόσμο.

Ο Τζον Κάρβερ θα θελήσει να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που επανήλθαν πρόσφατα από τραυματισμό αλλά και σε άλλους που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, να ανεβάσουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, δίδεται η ευκαιρία στον Άγγλο τεχνικό να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους και δυο νεαρούς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες.

Πρόκειται για επιθετικό και μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή η πόρτα του «Ηλίας Πούλλος» είναι ανοικτή για δοκιμαστικά, φανερώνει πως στην Ομόνοια σκέφτονται και την επόμενη μέρα, τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από το αυριανό φιλικό θα απουσιάζουν οι διεθνείς Παναγή, Χριστοφή, Κατελάρης, Φραγκέσκου και Καρλίτος και οι τραυματίες Όρσουλιτς, Παναγιώτου, Κότσαρης και Βασιλείου. Ενδέχεται ο Κάρβερ να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, εάν έχει κριθεί αναγκαίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ