aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔιπλό(ς) ο στόχος της Ομόνοιας

Διπλό(ς) ο στόχος της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με φόρα από τη σπουδαίας σημασίας επιτυχία επί της Ανόρθωσης, θα πάει απόψε η Ομόνοια στο «Αμμόχωστος» για να αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα σε μια δύσκολη έξοδο. Η αποστολή των πρασίνων δεν προδιαγράφεται εύκολη, παρόλο που η παράδοση είναι καταπράσινη. Η αντίπαλός της «καίγεται» για βαθμούς, ψάχνει την πρώτη της νίκη στην έδρα της και γενικότερα το άλμα, αφού έμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Ωστόσο και η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή από το τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί κοντά στις ομάδες που προπορεύονται, αλλά και για να κερδίσει τον κόσμο της. Ο στόχος των πρασίνων είναι διπλός αφού πέρα από τη νίκη θέλουν να συνδυάσουν πειστική εμφάνιση, τέτοια που να δίνουν το δικαίωμα στους οπαδούς τους να ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο αύριο.

Παράλληλα, η Ομόνοια ψάχνει ένα σερί νικών που θα δώσει δυναμική και αυτοπεποίθηση, θα διατηρηθεί στα ψηλά και θα έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται. Η βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε στα δύο προηγούμενα ματς επιβάλλεται να έχει και συνέχεια, να είναι ακόμη καλύτερη.

Η αποτελεσματικότητα στην επίθεση και η συγκέντρωση και η αποφυγή λαθών στην άμυνα, που στοίχισαν στο πρόσφατο παρελθόν, φαντάζουν αναγκαία στοιχεία στο παιχνίδι της Ομόνοιας για να ελπίζει στο διπλό. Ο Κάρβερ προτίθεται να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Άλλωστε, η ομάδα άρχισε να βρίσκει ρυθμό, αποδίδει καλύτερα, ενώ για πρώτη φορά την περασμένη βδομάδα διατήρησε το μηδέν παθητικό. Πλέον, η Ομόνοια στηρίζεται στο δικό της παιχνίδι και πώς η ίδια θα επιβληθεί και θα κυριαρχήσει και όχι στου αντιπάλου της. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα, «χτυπώντας» στα αδύνατα σημεία της Νέας Σαλαμίνας και αξιοποιώντας τα δικά της ατού.

Με σύμμαχο τον κόσμο της, που αναμένεται να γεμίσει τη νότια εξέδρα, δηλώνει αποφασισμένη για μια νέα επιτυχία που θα την εκτοξεύσει! Εισιτήρια, όπως ενημέρωσε το σωματείο, θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ