aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔιοίκηση Ομόνοιας: «Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα» (€20.000 πρόστιμο)

Διοίκηση Ομόνοιας: «Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα» (€20.000 πρόστιμο)

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Ομόνοιας τοποθετείται για τη βαριά τιμωρία του Αθλητικού Δικαστή, το πρόστιμο των 20.000 και τονίζει πως «δυστυχώς, η θέληση για ενότητα και συνεργασία μέχρι στιγμής φαίνεται να μην είναι αμφίδρομη, δεδομένων των περιστατικών που προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα».

Αναλυτικά: «Ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Άρη (29/10) και πρόστιμο €20,000 επέβαλε στην Ομόνοια η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, σε συνέχεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο πρόσφατο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο. Πέραν του αποκλεισμού της έδρας και της χρηματικής ποινής, οι ανεύθυνες συμπεριφορές θα στοιχίσουν στην ομάδα μας τη δυναμική του κόσμου της, αλλά και τα έσοδα του αγώνα με τον Άρη.

Η Ομόνοια εκφράζει έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια για την απαράδεκτη στάση που επιδεικνύει μερίδα των φιλάθλων της ομάδας, σε μια περίοδο που ο Σύλλογος καταβάλλει προσπάθειες να ορθοποδήσει. Τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει η Ομόνοια, αλλά πλήττουν σημαντικά την κοινή προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση και αγωνιστική ανάκαμψη.

Η επίκληση λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος και η αναφορά σε αυτά προς υπεράσπιση πράξεων που δυσχεραίνουν την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Από την πρώτη στιγμή, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας τόνισε ότι θα εργαστεί για την ενότητα και τη συνεργασία με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα και τους φιλάθλους της ομάδας. Αρκετά αιτήματα των οργανωμένων συνόλων και των φιλάθλων ικανοποιήθηκαν, ενώ με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου οικοδομήθηκαν γέφυρες επικοινωνίας. Δυστυχώς, η θέληση για ενότητα και συνεργασία μέχρι στιγμής φαίνεται να μην είναι αμφίδρομη, δεδομένων των περιστατικών που προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην ομάδα.

Η Ομόνοια επαναλαμβάνει ότι η θέληση για ενότητα πρέπει να αποδεικνύεται έμπρακτα. Όχι μόνο μέσα από αιτήματα, αλλά και μέσα από μια υπεύθυνη στάση απέναντι στον Σύλλογο. Η επανάληψη τέτοιων περιστατικών θα τορπιλίσει οριστικά και αμετάκλητα τις γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ