aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Πρέπει να μπούμε στην εξάδα και να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Δημητρίου: «Πρέπει να μπούμε στην εξάδα και να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα (0-1) για το θεσμό του κυπέλλου και τη φάση των «16».

Αναλυτικά: «Καταρχήν εφόσον έχουμε χάσει ασφαλώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι και το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα, όμως αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στο ΓΣΠ. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα μας. Να κρατήσουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και ας ελπίσουμε ότι τα χαμένα γκολ σήμερα θα τα έχουμε στον επαναληπτικό. Τώρα αυτό που μας απασχολεί είναι ο επόμενος αγώνας την Κυριακή με την ΑΕΚ και εκεί εστιάζουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για να γίνει αυτό πρέπει να μπούμε στην εξάδα αλλά και να περάσουμε στο κύπελλο στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο που δεν τον είχε στην αρχή της σεζόν εκ των πραγμάτων. Πρώτα από όλα πρέπει να μπούμε στην εξάδα και να κερδίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ