aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Πιστεύουμε στον Λοΐζου. Θέλουμε ηρεμία στο γήπεδο και στις κερκίδες»

Δημητρίου: «Πιστεύουμε στον Λοΐζου. Θέλουμε ηρεμία στο γήπεδο και στις κερκίδες»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μετά την ισοπαλία με τη Δόξα και την πρόκριση των πρασίνων στους «4» του κυπέλλου.

Αναλυτικά, το αρχικό του σχόλιο: «Ο μοναδικός μας στόχος ήταν η πρόκριση σήμερα. Ξέραμε πως είχαμε προβάδισμα και χρειαζόταν σοβαρότητα. Η ομάδα αφού είχε σκορ πρόκρισης έριξε τον ρυθμό και έκανε συντήρηση δυνάμεων χωρίς να ανεβάσουμε τις εντάσεις. Είναι θετικό που περάσαμε στον ημιτελικό και περιμένουμε τα παιχνίδι με ενδιαφέρον. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε τις δυσκολίες και επειδή τον έχουμε πατήσει με ομάδες όπως την ΕΝΠ, πρέπει να δείξουμε πως βρήκαμε τις λύσεις. Είναι σημαντικό να πάρουμε το τρίποντο».

Για την ψυχολογία της ομάδας και τη συνέχεια, κατέληξε: «Η πρόκριση από μόνη της βοηθά στον τομέα της ψυχολογίας. Για σήμερα κρατάμε την παρουσία του Λοΐζου, είναι 16 ετών. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν και φάνηκε από το γεγονός πως έπαιξε 90λεπτο. Είναι και αυτό ένα κέρδος. Σίγουρα το να κερδίσεις δεν είναι εύκολο, για να επιστρέψουμε στις νίκες θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια το Σάββατο, να έχουμε ηρεμία στο γήπεδο και στις κερκίδες. Όλοι να προσπαθούμε για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε αυτά τα στοιχεία, έχει ανάγκη η ομάδα τον κόσμο μας. Ο κάθε βαθμός μετράει πολύ. Απευθύνουμε κάλεσμα και μαζί να επιστρέψουμε στις νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ