aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Δεν μας αρκεί. Αναστασίου και Γκόμεθ έχουν συμβόλαιο…»

Δημητρίου: «Δεν μας αρκεί. Αναστασίου και Γκόμεθ έχουν συμβόλαιο…»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου μετά την ισοπαλία (1-1) της Ομόνοιας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, τόνισε ότι η ομάδα του είχε ως στόχο τη νίκη αλλά είναι ευχαριστημένοι από την βελτίωση και την θετική εικόνα που βγάζει το «τριφύλλι» στο τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, επισήμανε πως Γκόμεθ και Αναστασίου έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα χρονιά τονίζοντας πως ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη.

Αναλυτικά: «Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν ήρθε η νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά, η παρουσία της ομάδας μας ήταν μια συνέχεια των καλών εμφανίσεων που έχουμε το τελευταίο διάστημα. Είναι θετικό ότι η ομάδα έδειξε μια θετική εικόνα, άντεξε σε στιγμές πίεσης και με λίγη προσοχή στις αντεπιθέσεις ίσως να περνάμε κάτι περισσότερο».

Για τον κόσμο: «Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, ευχαριστούμε τον κόσμο, τραγουδούσε από την αρχή μέχρι το τέλος για την Ομόνοια έκαναν την παρουσία τους έντονα και αυτό μας χαροποιήσει ιδιαίτερα».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι: «Δεν μας αρκεί η ισοπαλία, εμείς θέλουμε μια Ομόνοια πρωταγωνίστρια, διεκδικήτρια και προς αυτό τον στόχο δουλεύουμε».

Για τη συνέχεια: «Είναι σε διαδικασία ο προγραμματισμός, ο στόχος που έχει τεθεί είναι η ομάδα να αρχίσει με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις τη νέα χρονιά. Ο Αναστασίου έχει συμβόλαιο για τη νέα χρονιά όπως και ο Ζόρντι Γκόμεθ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ