aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Άλλες 3-4 μετεγγραφές, ο Κούσουλος δεν επηρεάζει το πλάνο»

Δημητρίου: «Άλλες 3-4 μετεγγραφές, ο Κούσουλος δεν επηρεάζει το πλάνο»

Ακόμα 3-4 μετεγγραφές περιλαμβάνει το μετεγγραφικό πλάνο της Ομόνοιας. Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος τόνισε ότι στόχος είναι η διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων και η διάκριση στην Ευρώπη, ενώ σημείωσε ότι η περίπτωση του Κούσουλου δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό, καθώς θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τους στόχους της ομάδας στη νέα σεζόν και τα πολλά παιχνίδια που θα δώσει η Ομόνοια, νοουμένου πως έχει εξασφαλισμένη θέση σε ευρωπαϊκό όμιλο: «Είναι χαρά μας να διαγωνιζόμαστε και στην Ευρώπη και να διεκδικούμε και εκεί πράγματα. Όσον αφορά για στόχους, είναι φυσικά να επιστρέψουμε στην κορυφή και να διεκδικήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους. Στην Ευρώπη να καταγράψουμε διάκριση».

Για τα μετεγγραφικά δεδομένα: «Θέλουμε να κάνουμε ακόμη 3-4 προσθήκες πάντα με την υποσημείωση ότι σε μετεγγραφική περίοδο δεν μπορείς να ξέρεις με βεβαιότητα τι θα προκύψει. Αυτή τι στιγμή στα χαρτιά είναι 3-4 παίκτες που θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμα».

Για τον Κούσουλο: «Περιμένουμε την γνωμάτευση του ιατρού και θα ενημερώσουμε. Δεν επηρεάζει η όποια εξέλιξη στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, καθώς ο Ιωάννης θα χρειαστεί ακόμη χρόνο. Θα αρχίσει ατομική προπόνηση, αυτό το γνωρίζαμε οπότε δεν διαφοροποιεί κάτι στον σχεδιασμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ