aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜποτεάκ: «Λένε ότι δεν παίζουμε καλά… αν δείτε τα στατιστικά μου»

Μποτεάκ: «Λένε ότι δεν παίζουμε καλά… αν δείτε τα στατιστικά μου»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (1-0) δήλωσε ο Έρικ Μποτεάκ, μιλώντας στη μικτή ζώνη του ΓΣΠ μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική. Ο Γάλλος εξτρέμ έστειλε μήνυμα σε όσους υποστηρίζουν ότι οι «πράσινοι» δεν παίζουν καλά υπογραμμίζοντας πως το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις και όταν δεν έχεις τόσο καλή απόδοση, ενώ σε ερώτηση για την απόδοσή του ατομικά, παρέπεμψε στην στατιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σημαντική νίκη για την Ομόνοια. Πώς είδες την απόδοση της ομάδας: «Η απόδοση ήταν 50%-50%, γιατί ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΛ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία. Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα. Αρκετός κόσμος λέει ότι δεν παίζουμε καλά, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Αν δεν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις. Και εμείς κερδίσαμε το παιχνίδι σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι».

Για το ότι η Ομόνοια δεν ήταν απειλητική στο β’ ημίχρονο: «Ναι, αλλά ούτε η ΑΕΛ δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 2-0 και 3-0, αν σκοράραμε και δεύτερο γκολ νωρίς, δεν θα ήταν το ίδιο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε καλή νοοτροπία, παλεύουμε μαζί. Είμαστε ενωμένοι».

Ποιος είναι ο στόχος της Ομόνοιας για φέτος στο πρωτάθλημα; «Όλοι απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε όλη την ίδια νοοτροπία. Το σταφ, οι παίκτες. Χαιρόμαστε να δουλεύουμε μαζί. Όλα στο σύλλογο είναι τέλεια. Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά, υπέροχοι, είναι τρελοί. Τους γνωρίζω καθημερινά είναι σπουδαίοι».

Μπορείς να παίξεις ακόμα καλύτερα; «Αν δείτε τα στατιστικά, νομίζω ήταν πάρα πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να σκοράρεις ή να δώσεις ασίστ για να είσαι καλός. Πρέπει να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίζει. Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου και με τους συμπαίκτες μου».

Για τη συνέχεια: «Τώρα χρειαζόμαστε ξεκούραση γιατί ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και μετά θα δουλέψουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ