aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜπεργκ: «Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και αυτές τις καταστάσεις»

Μπεργκ: «Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και αυτές τις καταστάσεις»

Απογοητευμένος αλλά και ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εθνικό (1-2). Ο Νορβηγός γνωρίζει πως η ομάδα του θα μπορούσε να είναι στην κορυφή μετά την ήττα της Ανόρθωσης, ωστόσο ανέφερε πως οι πράσινοι είναι σε διαδικασία βελτίωσης και πως πρέπει να μάθει να δουλεύει και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη. Είναι ένας μαχητικός αντίπαλος. Δεν είχαμε την ποιότητα που συνηθίσαμε. Φτιάξαμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ κάτι το οποίο δεν συνηθίζουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και σε αυτές τις καταστάσεις (σ.σ. μετά τα χθεσινά αποτελέσματα). Δεν είχαμε την ηρεμία, οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα, όμως έλειπε η ηρεμία. Είμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης και θα συνεχίσουμε ώστε να βελτιωθούμε. Τώρα πρέπει να μάθουμε πώς να παίζουμε κάτω από αυτές τι συνθήκες».

Για την απουσία του Γκόμεθ κι αν επηρέασε (σ.σ. αποχώρησε τραυματίας στο 15’): «Ο τραυματισμός του Γκόμεθ ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Παίξαμε κι άλλα ματς χωρίς αυτόν, και ήμασταν καλοί. Δεν νομίζω πως επηρέασε γιατί από την αρχή μας έλειπε η ηρεμία. Ίσως οι παίκτες μου το ήθελαν πολύ μετά τα αποτελέσματα και ίσως δεν το έλεγξαν και αυτό ίσως να πρόσθεσε περισσότερη πίεση. Πρέπει να το διαχειριζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ