aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ για μετεγγραφές και Τζιωνή: «Ελπίζουμε να δώσουν βάθος - Δεν μπορούσαμε να μην τον...

Μπεργκ για μετεγγραφές και Τζιωνή: «Ελπίζουμε να δώσουν βάθος – Δεν μπορούσαμε να μην τον αφήσουμε»

Την ελπίδα ότι οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν (Λοβέρα, Μάταβζ) θα δώσουν βάθος στην ομάδα, εξέφρασε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, μετά τη νίκη (2-1) επί του Π.Ο. Ξυλοτύμπου.

Σχολίασε επίσης το κατά πόσον άλλαξε το πλάνο η αποχώρηση του Τζιωνή. Όπως ανέφερε, από τη στιγμή που έγινε τέτοια πρόταση και ο παίκτης ήθελε να φύγει δεν μπορούσε να μην τον αφήσει. Δεν ήταν στο αρχικό πλάνο, είπε, αλλά έπρεπε να βρουν αντικαταστάτη του.

Όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας για εμάς. Ήταν μια ευκαιρία να παίξουν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές και κάποιοι που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι στιγμής. Το σκορ του πρώτου ματς ήταν πολύ καλό για εμάς και δύσκολα δεν θα περνάμε την πρόκριση σήμερα».

Για τις μετεγγραφές: «Είναι καλοί παίκτες. Ελπίζουμε να δώσουν βάθος στην ομάδα».

Αν άλλαξε το πλάνο η αποχώρηση του Τζιωνή: «Από τη στιγμή που έγινε τέτοια πρόταση και από τη στιγμή που ήθελε να φύγει δεν μπορούσαμε να μην τον αφήσουμε. Δεν ήταν στο αρχικό πλάνο, αλλά έπρεπε να βρούμε τον αντικαταστάτη του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ