aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Ελπίζουμε να το κάνουμε ακόμη πολλές φορές» (video)

Μπεργκ: «Ελπίζουμε να το κάνουμε ακόμη πολλές φορές» (video)

Δηλώσεις του στο κανάλι της Ομόνοιας έκανε ο προπονητής του «τριφυλλιού» Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στον θρίαμβο της ομάδας του στη Βαρσοβία επί της Λέγκια (2-0), στο αυριανό ματς με την Καρμιώτισσα και τις δυσκολίες του και όλα όσα αφορούν στους πράσινους.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, καθώς και το βίντεο:

– Πώς περιμένετε το παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα;

«Καταρχήν ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στην έδρα μας. Αγωνιστήκαμε σε τρεις εκτός έδρας αγώνες ως τώρα, έτσι είναι ωραίο να επιστρέφουμε στο σπίτι μας και να αγωνιστούμε μπροστά από τους φιλάθλους μας. Είχαμε κάποιους φιλάθλους μας στο παιχνίδι με την Πάφο και ήταν πολύ καλό. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με περισσότερο κόσμο και πραγματικά το περιμένουμε πώς και πώς. Πάει αρκετός καιρός από τότε που δώσαμε επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας και αφού βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Έτσι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».

– Η Καρμιώτισσα στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ότι είναι ένας σκληρός αντίπαλος με καλούς παίκτες. Το γεγονός αυτό κάνει τον αγώνα πιο επικίνδυνο για εμάς;

«Πιστεύω πως κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είχαμε καλά αποτελέσματα. Δώσαμε ήδη κάποια παιχνίδια και τώρα που βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση ανυπομονούμε για τον αγώνα. Ναι, είχαν καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και να αποδώσουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο».

– Πόσο εύκολο είναι για την ομάδα να διαχειριστεί την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League;

«Αυτό είναι φυσιολογικό αν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα που θα παίζει μεσοβδόμαδα την Τετάρτη και στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε να το κάνουμε αυτό ακόμη πολλές φορές γιατί τότε θα είμαστε πετυχημένοι και αυτό είναι το σημείο που θέλουμε να φτάσουμε. Έτσι όλοι πρέπει να ανυπομονούν γι αυτό και να είναι χαρούμενοι να παίξουν ποδόσφαιρο».

– Αγωνιστήκαμε στην ημίωρη παράταση απέναντι στη Λέγκια και καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό το γεγονός θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την Κυριακή;

«Δεν πιστεύω. Τώρα μεσολάβησαν τέσσερις μέρες μεταξύ των παιχνιδιών. Βρισκόμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και πιστεύω σε αυτές τις τέσσερις μέρες θα επανέλθουμε πλήρως και θα παρουσιάσουμε μία δυνατή ομάδα την Κυριακή».

– Ο κόσμος θα βρίσκεται ξανά δίπλα στην ομάδα. Το μήνυμα σας;

«Ανυπομονούμε να τους δούμε. Ήταν πάντοτε δίπλα μας και όπως είχα πει στο παιχνίδι με την Πάφο που αγωνιστήκαμε με μια νεαρή (σε ηλικία) ομάδα μας υποστήριξαν, βοήθησαν την ομάδα να ανατρέψει το σκορ και ίσως να κερδίζαμε εκείνον τον αγώνα. Η στήριξη ήταν πολύ καλή και ελπίζουμε να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Μας βοήθησαν πολύ και περιμένουμε πώς και πώς να τους δούμε. Αποτελούν μεγάλο μέρος αυτού του Συλλόγου, μας βοηθούν πολύ και θέλουμε να συνεχίσουν έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ