Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Είναι μεγάλη νίκη και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τους παίκτες μου»

Μπεργκ: «Είναι μεγάλη νίκη και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τους παίκτες μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διαχείριση της Ομόνοιας απέναντι στη Θέλτα εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη μεγάλη νίκη με 1-0 στο ΓΣΠ. Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην πίεση των Ισπανών, στην αποτελεσματικότητα της ομάδας στο τρανζίσιον και φυσικά στο εντυπωσιακό γκολ του Μπάλκοβετς που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη νίκη και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τους παίκτες μου και το πως διαχειρίστηκαν τον αγώνα, τις πιέσεις του αντιπάλου και πως βγήκαμε στο τρανζίσιον , στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω να το διαχειριστούμε και ένα τέτοιο γκολ όπως του Μπάλκοβετς ήταν εντυπωσιακό.

Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις, αλλά την ώρα του αγώνα είναι οι ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές. Βγάζω την ενέργεια μου από τον πάγκο και οι παίκτες είναι που διαμορφώνουν την εικόνα της ομάδας.

Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με αυτή τη νίκη. Είναι μεγάλη νίκη και μεγάλη επιτυχία. Είμαστε σούπερ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη. Να βλέπουμε αγώνα με αγώνα και τώρα να πάμε στον αγώνα της Κυριακής με την Κρασάβα. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Μετά την Κρασάβα».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ