aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Έχουμε αρχές, θα μείνουμε πιστοί…»

Μπεργκ: «Έχουμε αρχές, θα μείνουμε πιστοί…»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγ Μπεργκ, μίλησε πριν από το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην κάμερα της Cytavision. Όπως είπε, παρά τις αλλαγές το «τριφύλλι» θα μείνει πιστό στις αρχές του, αναφορικά με το αγωνιστικό στυλ.

Για το αποψινό ματς δήλωσε: «Ένα παιχνίδι ανάμεσα στα πολλά. Θα κάνουμε αλλαγές, όμως θα επιδιώξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το είδαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ότι μπορούμε απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για το εάν οι αλλαγές θα φέρουν και διαφορετική Ομόνοια απόψε: «Δεν θα δούμε τόσο διαφορετική ομάδα. Έχουμε κάποιες αρχές, θα τις διατηρήσουμε. Θα αλλάξουμε πρόσωπα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις αρχές μας».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το ότι η Ομόνοια παραμένει εννιά ματς δίχως νίκη: «Είναι αλήθεια έχουμε εννέα ματς να κερδίσουμε. Όταν αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη είναι ανώτερες, είναι δύσκολο. Όλες οι εμφανίσεις μας ήταν θετικές. Το πρόβλημα είναι στην Κύπρο, έχουμε απογοητευτεί από τα τελευταία αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε τη Δευτέρα (σ.σ.: κόντρα στον ΑΠΟΕΛ) να επανέλθουμε στις νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ