aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπεργκ: «Δεν φαίνεται καλό για τον Ασάντε. Καλύτερος ο Τζόρντι, ήταν top»

Μπεργκ: «Δεν φαίνεται καλό για τον Ασάντε. Καλύτερος ο Τζόρντι, ήταν top»

Καθησυχαστικός για τους τραυματισμούς των Λοΐζου και Τσέποβιτς ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός τεχνικός σημείωσε ότι δεν φαίνονται καλά τα νέα για τον Ασάντε, όμως συνέστησε υπομονή μέχρι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο προπονητής των πρασίνων στάθηκε στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση, αλλά και στον Λανγκ που ανταποκρίθηκε αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Χούμποτσαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε πιο νωρίς δεύτερο γκολ. Για τον Ασάντε είναι νωρίς να είμαστε βέβαιοι, δεν φαίνονται καλά τα νέα, όμως θα περάσει από εξετάσεις και μετά θα μπορούμε να ξέρουμε περισσότερα. Δεν φαίνονται σοβαρά τα προβλήματα του Λοΐζου και του Τσέποβιτς».

Για τις αλλαγές (Παπουλής, Μποτεάκ, Τζιωνής) που βοήθησαν στο σημερινό παιχνίδι: «Είναι καλοί παίκτες και οι τρεις. Γενικά σαν ομάδα κάνουμε καλή σεζόν. Έχουμε καλούς παίκτες και στο γήπεδο και στον πάγκο. Ο Τζιωνής έπαιξε βασικός με τον Απόλλωνα, οι άλλοι δύο συνέλαβαν τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη σήμερα. Κορυφαίος σε απόδοση ήταν ο Τζόρντι (σ.σ. Γκόμεθ). Βοήθησε και επιθετικά και ανασταλτικά. Ήταν top η απόδοσή του. Επίσης, ο Λανγκ έπαιξε μετά από καιρό και έκανε καλό παιχνίδι και βοήθησε να έχουμε μια συμπαγή εμφάνιση».

Για το που θα κριθεί ο πρωταθλητής, είπε: «Είναι μια κλειστή κούρσα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι κάνουμε εμείς. Φάνηκε σήμερα που είχαμε καλή εμφάνιση μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δικιά μας ομάδα, στους εαυτούς μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση που ακολουθεί: «Η Ανόρθωση είναι μια καλή ομάδα, δύσκολο παιχνίδι για εμάς όπως όλα. Περιμένω ένα κλειστό, ισοδύναμο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ