aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑστυνομία Βάσεων: «Δεν δώσαμε ακόμα έγκριση για την Ομόνοια»

Αστυνομία Βάσεων: «Δεν δώσαμε ακόμα έγκριση για την Ομόνοια»

Υπό εξέταση από την Αστυνομία των Βάσεων είναι το αίτημα του Εθνικού Άχνας για παραχώρηση του γηπέδου στο Δασάκι στην Ομόνοια, για τους εντός έδρας αγώνες της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μιλώντας στο Goal.com.cy ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής των Βάσεων, Αντρέας Πιτσιλλίδης ξεκαθάρισε πως η αίτηση είναι υπό εξέταση.

«Λάβαμε αίτηση την οποία αξιολογούμε και δεν δώσαμε ακόμα απάντηση. Η θέση των Βάσεων, ούτε της Αστυνομίας ούτε των Αρχών, για το γήπεδο δεν δόθηκε. Η αίτηση είναι υπό εξέταση», σημείωσε αρχικά και ακολούθως υπογράμμισε πως η αίτηση στάλθηκε με email στην Αστυνομία μόλις χθες.

«Εξετάζουμε την αίτηση που έκανε ο Εθνικός για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο και η Ομόνοια. Εμείς ως Αστυνομία δεν δώσαμε ακόμα έγκριση, είμαι ξεκάθαρος, γιατί η αίτηση ήρθε μόλις πρόσφατα. Εμείς, χθες ενημερωθήκαμε σχετικά. Θα δούμε τα θετικά και τα αρνητικά, θα ετοιμάσουμε τον φάκελο και την απόφαση θα πάρει ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Βάσεων», κατέληξε. Σημειώνεται πως όσοι παρανομούν στην περιοχή του γηπέδου του Εθνικού αντιμετωπίζουν κυρώσεις από την Αστυνομία των Βάσεων και όχι από την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΚΟΠ για το κατά πόσο τίθεται θέμα νέας αναβολής της κλήρωσης έως ότου ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την αίτηση του Εθνικού στην Αστυνομία των Βάσεων μάς τονίστηκε πως η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά την Τετάρτη (14/7) από την στιγμή που δηλώθηκε έδρα από την Ομόνοια και υπάρχει η έγκριση του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ