aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποθέωση-ΟΥΕΦΑ: Τι Μέσι, τι Κλέιτον!

Αποθέωση-ΟΥΕΦΑ: Τι Μέσι, τι Κλέιτον!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Θα ήταν αδύνατο να μην γινόταν ΘΕΜΑ η τρομερή έμπνευση και το γκολ του Κλέιτον Σίλβα στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Αναγέννηση.

Το… ποίημα του Βραζιλιάνου ήταν πράγματι απολαυστικό, αφού πέρασε από πέντε αντιπάλους (μέσα και ο τερματοφύλακας) για να πετύχει ένα γκολ, για το οποίο μέχρι και οι συμπαίχτες του έμειναν άφωνοι!

Τρεις ημέρες αργότερα η ΟΥΕΦΑ αποθεώνει τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και φυσικά αναγάγει το γκολ ως το κορυφαίο για της αγωνιστικής που πέρασε. Μάλιστα, γίνεται σύγκριση και το σλάλομ του Μέσι, στον αγώνα με την Εσπανιόλ, που έφερε το γκολ του Σουάρες.

Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, αναφέρει: «Πολλά λέχθηκαν για το σλάλομ και τις ντρίμπλες του Λιονέλ Μέσι που οδήγησε στο γκολ του Σουάρες στη νίκη της Μπαρσελόνα επί της Εσπανιόλ με 4-1. Όμως, ο Κλέιτον της Ομόνοιας έκανε λίγο-πολύ το ίδιο πράγμα στη νίκη επί της Αναγέννησης με 5-1 και σε αντίθεση με τον Μέσι σκόραρε».

Απολαύστε το ξανά στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ