aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποστολή στη Βασιλεία: «Πετάει» για το πιο δύσκολο εμπόδιο η Ομόνοια (pics)

Αποστολή στη Βασιλεία: «Πετάει» για το πιο δύσκολο εμπόδιο η Ομόνοια (pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ – ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αποστολή της Ομόνοιας αναχώρησε στις 11:00 με ναυλωμένη πτήση για τη Βασιλεία, για τον αυριανό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα (22:00), για την 3η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ. Αποστολή στην Κεντρική Ευρώπη με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας για το «τριφύλλι». Στη θεωρεία πρόκειται για το δυσκολότερο εμπόδιο που θα συναντήσει η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ στη φάση των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Η βαριά ήττα από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, μείωσε τις πιθανότητες των πρωταθλητών Κύπρου για διεκδίκηση μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων στον όμιλο, όμως οι πράσινοι οφείλουν να κυνηγήσουν κάθε πιθανότητα διάκρισης, να τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο με συχνές παρουσίες στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια και γιατί όχι να επιδιώξουν το βαθμολογικό κέρδος που θα έχει και οικονομικό όφελος.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται απόψε, στις 21:00, με προπόνηση στο στάδιο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα. Μισή ώρα νωρίτερα, στις 20:30, ο Μπεργκ θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κούσουλος και Μποτεάκ, ενώ επανέρχεται ο Σέχου.

H Ομόνοια θα έχει την συμπαράσταση περίπου 1200 φίλων της στη Βασιλεία. Σύμφωνα με ενημέρωση το πρωί της Τρίτης έχουν προπωληθεί ήδη 1080 εισιτήρια. Οι πρώτοι οπαδοί των πρασίνων αναχώρησαν με πτήση στις 9:00 για τη Βασιλεία.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ