aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή της Ομόνοιας στην ΚΟΠ για Μασιά

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή της Ομόνοιας στην ΚΟΠ για Μασιά

ΤΩΝ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Eπιστολή στα γραφεία της ΚΟΠ έστειλε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, την περασμένη βδομάδα η Ομόνοια στην οποία εκφράζει προβληματισμούς και ερωτήματα που αφορούν τον διαιτητή Δημήτρη Μασιά.

Αφορμή είναι οι δημόσιες αναφορές στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5), όπου μεταξύ άλλων, ο Κύπριος διαιτητής αποκάλυψε την πρόθεση του να παραδώσει την σφυρίχτρα στο τέλος της σεζόν εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία παραμονής του στο χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο πόστο. Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε ομάδα υπό διευθυντικό πόστο.

Στην επιστολή της η Ομόνοια διερωτάται αν δεν αποτελεί πλήγμα στην αξιοπιστία του ποδοσφαίρου το γεγονός πως ένας  διαιτητής, ο οποίος είναι διαθέσιμος για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, δημόσια αναφέρει την πιθανότητα εμπλοκής του στο χώρο του ποδοσφαίρου υπό άλλη ιδιότητα.

Οι πράσινοι, στην επιστολή τους εκφράζουν την αμφιβολία κατά πόσο ένας εν ενεργεία διαιτητής μπορεί να σφυρίζει αντικειμενικά στην τρέχουσα περίοδο, από την στιγμή που ο ίδιος λέει ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει ατζέντης, καθώς αναπόφευκτα στο μέλλον θα έχει συμφέροντα από ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Λύσεις υπάρχουν, άλλο είναι που χρειάζεται…

Η επιστολή στάλθηκε στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα και κοινοποιήθηκε στην επιτροπή διαιτησίας στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας. Η Ομόνοια ζητά τη θέση τους επί του θέματος και ζητά να μάθει εάν υπάρχει πρωτόκολλο για δηλώσεις διαιτητών και εάν ο Δημήτρης Μασιάς θα έπρεπε να πάρει άδεια για να τοποθετηθεί δημόσια.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εντός της ημέρας ο Δημήτρης Μασιάς θα πάψει και επίσημα να είναι διεθνής διαιτητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ