aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑποκαλυπτικό: Kαϊάφας και Φανιέρος κτυπούν την πόρτα της Ομόνοιας!

Αποκαλυπτικό: Kαϊάφας και Φανιέρος κτυπούν την πόρτα της Ομόνοιας!

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την περίπτωση του Μάριου Δημητρίου της Ομόνοιας εξετάζει ο Κώστας Καϊάφας για να ενισχύσει τον Ερμή σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal». Ο 25χρονος δεξιός φουλ-μπακ πήρε ώθηση στην καριέρα του τη σεζόν 2013-14 όταν είχε πάει δανεικός στην Αλκή επί εποχής Καϊάφα.

Τότε είχε παίξει σε 23 παιχνίδια και έδειξε πολύ καλά στοιχεία με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ομόνοια. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει τον ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού» και σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος θα παλέψει για την απόκτησή του. Πέρσι είχε συνολικά 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Σκέψεις Φανιέρου για αλλαγή της έδρας

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «φτεροπόδαροι» έστειλαν νέες προτάσεις σε επιθετικό κορυφής, αριστερό μπακ και μέσο. Κάποιες περιπτώσεις που κυνήγησαν τις προηγούμενες ημέρες δεν προχώρησαν, ενώ για κάποιες άλλες υπάρχει αναμονή. Προς το παρόν υπέγραψαν μόνο οι Φιλίποβιτς και Μόδεστος Σωτηρίου.

Εν τω μεταξύ, η αποχώρηση του Βέσκο Μιχαήλοβιτς από τον Ερμή ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος στο κεφάλαιο του σχεδιασμού και της ενίσχυσης στον Κώστα Καϊάφα. Ο Κύπριος τεχνικός έχει σχεδόν καθημερινά επαφή με τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο για όλα τα θέματα που απασχολούν και ένα εξ αυτών είναι και αυτό του τεχνικού διευθυντή. Ο Καϊάφας θεωρεί ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο να έρθει κάποιος σε αυτή τη θέση και το θέμα είναι προς συζήτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ