aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑAποκάλυψη Πουρσαϊτίδη: «Αν πήγαινε ο Κορέια στην Ομόνοια, είπα θα έφευγα»

Aποκάλυψη Πουρσαϊτίδη: «Αν πήγαινε ο Κορέια στην Ομόνοια, είπα θα έφευγα»

«Μετάλλιο» για έναν προπονητή που βρίσκεται σε μία ομάδα όπως η Νέα Σαλαμίνα και καταφέρνει συνεχώς να πωλεί ποδοσφαιριστές και να έρχεται χρήμα στο ταμείο, χαρακτήρισε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τις μετεγγραφές των Κωστή, Τζολοβάρτ, Μαργκάσα και Καρλάο.

Ο Ελλαδίτης προπονητής των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην εκπομπή «Άκου τι λέει» αποκάλυψε ότι το περασμένο Καλοκαίρι έθεσε βέτο για να μην πωληθεί ο Κορέια στην Ομόνοια που έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον, καθώς η προσφορά δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε θετική απάντηση της διοίκησης, ενώ προηγήθηκαν αρκετές αποχωρήσεις παικτών. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν θέμα η Ομόνοια ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας που επιδείκνυε ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Πουρσαϊτίδης: «Δέχθηκα απειλητικά μηνύματα… βρήκα παίκτες υπέρβαρους»

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Ο Κωστή πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιώς από τη Νέα Σαλαμίνα, όχι από το ΑΠΟΕΛ ή την Ανόρθωση, την Ομόνοια και τον Απόλλωνα. Έχει πολλές πωλήσεις ποδοσφαιριστών η ομάδα με προπονητή εμένα. Είναι μετάλλια αυτά για έναν προπονητή και θα πρέπει να συνεχίσουμε, το χρειάζεται αυτό η ομάδα. Πρέπει να μπαίνει μια τιμή εκκίνησης και το λέω αυτό για το σίριαλ με την Ομόνοια και τον Κορέια. Τα στάνταρ ανέβηκαν πολύ, έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Άκουσα ότι δεν ήθελε ο Σάββας να πάει ο Κορέια στην Ομόνοια, αλλά ήθελα να πάει στον ΑΠΟΕΛ και πολλά άλλα. Ναι, κοίταξα και το δικό μου συμφέρον και άσκησα μεγάλη πίεση μετά την πώληση του Τζολομπάρτ θεώρησα μικρή την προσφορά για τον Κορέια και είπα ότι αν φύγει αυτός δεν θα μπορούσα να έμενα ούτε εγώ. Δεν ήταν το θέμα η Ομόνοια ή το ΑΠΟΕΛ ή άλλη ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση Πουρσαϊτίδη για τον πανηγυρισμό και τη βρισιά με την Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ