aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από την Ομόνοια στην Serie A!

Μία «ανάσα» από την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την Μπολόνια είναι ο Δημήτρης Σπυριδάκης. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τα λέμε όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου στο ραδιόφωνο του «Active» (107.4 & 102.5) ο 15χρονος αρχισκόρερ της ομάδας U15 δέχθηκε πρόταση από την ιταλική ομάδα για να περάσει από δοκιμαστικά.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy o Σπυριδάκης βρίσκεται ήδη στη Μπολόνια, αφήνει άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις και μάλιστα είναι θέμα χρόνου να κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Ράουφμαν «ψήφισε» τον καλύτερο επιθετικό μετά την εποχή του

Οι σκάουτερ της Μπολόνια εντόπισαν τον νεαρό επιθετικό της Ομόνοιας σε πρόσφατο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου U15 στη Ρουμανία και έστειλαν πρόσκληση στον ποδοσφαιριστή με επιστολή στα γραφεία της Ομόνοιας. Λίγες ημέρες προτού αναχωρήσει για την Μπολόνια ο Σπυριδάκης σκόραρε σε ντέρμπι αιωνίων Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, αγωνιζόμενος, μάλιστα, στην πιο πάνω ηλικιακή κατηγορία, αυτής των U17.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το «δεκάρι» και η κορυφή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ