aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό αγαπημένα παιδιά… στο «μάτι του κυκλώνα»!

Από αγαπημένα παιδιά… στο «μάτι του κυκλώνα»!

Η ήττα που δέχθηκε η Ομόνοια από τον ΑΠΟΕΛ (1-0) επέφερε πολλά νεύρα, απογοήτευση και απαισιοδοξία στις τάξεις των φίλων των πρασίνων. Σε διάφορα οπαδικά γκρουπ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπου γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς του «τριφυλλιού», διακρίνονται εύκολα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, με τα σχόλια να… πέφτουν βροχή, ενώ ο καθένας εκφράζει την άποψή του για το τι φταίει σχετικά με την κατιούσα της Ομόνοιας και τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους πράσινους.

Για άλλη μια σεζόν οι οπαδοί της Ομόνοιας βλέπουν την ομάδα τους να μην είναι καν ανταγωνιστική, ενώ παίκτες που ήταν από τα αγαπητά παιδιά της κερκίδας, μπήκαν στο στόχαστρο και μετατράπηκαν -για τους Ομονοιάτες- σε «άψυχους» και «αδιάφορους» ποδοσφαιριστές, όπως τους χαρακτηρίζουν.

Ρενάτο Μαργκάσα και Δημήτρης Χριστοφή, για να καταλάβετε, δέχονται κριτική που ξεπερνάει τα όρια της λογικής! Και πρόκειται για παίκτες-αρχηγούς στο «τριφύλλι». Από μερίδα οπαδών, σκληρή κριτική δέχεται και ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ. Για τόση απογοήτευση μιλάμε!

Αναμφίβολα, η νοοτροπία των τελευταίων σεζόν στο πράσινο οικοδόμημα δεν θυμίζει αυτή του νικητή, κάτι που ο Πάμπος Χριστοδούλου θα κλιθεί να επαναφέρει στην ομάδα της πρωτεύουσας. Ο Κύπριος τεχνικός μπορεί να άρχισε ήδη το χτίσιμο (αγωνιστικά) της νέας Ομόνοιας, ωστόσο, θα επιδιώξει παράλληλα να βάλει γερές βάσεις και στο κτίσιμο ενός ακμαίου ηθικού, της καλής ψυχολογίας και της σωστής νοοτροπίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ