aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπάντηση Αναστασίου για Ματ με ζελέ, ίνσταγκραμ και παρέμβαση Παπασταύρου

Απάντηση Αναστασίου για Ματ με ζελέ, ίνσταγκραμ και παρέμβαση Παπασταύρου

Τους λόγους που δεν χρησιμοποιείται ο Ματ Ντάρμπισαϊρ κλήθηκε γι’ άλλη μία φορά ο Γιάννης Αναστασίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Σταύρου Παπασταύρου. Ακολούθως παρενέβη ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας, ο οποίος με τα λεγόμενα του ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ελλαδίτη προπονητή και έθεσε προ των ευθυνών τους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ερώτηση προς τον Γιάννη Αναστασίου για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ και αν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις τους: «Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα, ο καθένας έχει ένα ρόλο. Όταν ήρθα, μετά από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν Πέμπτη. Θα άρχιζα με τον Ερμή την Κυριακή και θα έβαζα τον Ματ. Μου είπε ο γιατρός πως ο Ματ είναι τραυματίας. Βρέθηκε η λύση του Ραμίρες. Η ομάδα έπαιξε στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, πήραμε τη νίκη. Θεώρησα πως αφού η ομάδα πήγαινε όπως έπρεπε, δεν θεώρησα πως έπρεπε να κάνω αλλαγές. Πάντα αυτό που κάνω, βάζω την ομάδα πιο πάνω. Αν υπάρχει ένας παίκτης που είναι “αλήτης”, θα παίξει. Δεν βάζω τον εγωισμό μου πάνω από την ομάδα. Κοιτάζω να δω πως λειτουργεί ένας παίκτης σε αυτό που του ζητάω. Πάνω σε αυτό το πλάνο βγαίνει η ενδεκάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Είτε είναι ο Χάμπος που είναι 17 είτε ο Βύντρα που είναι 37. Αν κάποιος έχει 100.000 followers στο Instagram, ή βάζει ζελέ στα μαλλιά δεν με ενδιαφέρει».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Παπασταύρου για τις Χαλεπιανές και ιδιόκτητο γήπεδο

Ακολούθως παρενέβη ο Σταύρος Παπασταύρου που έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Νομίζω ότι είπες πως όλοι έχουν συμβόλαια και θα μείνουν γιατί έχουνε συμβόλαιο. Για εμένα δεν παίζει ρόλο αυτό. Δεν έχει θέση κανένας στην ομάδα επειδή έχει συμβόλαιο. Αυτό αφορά όλους και παίκτες και προπονητές. Αυτό που έχει σημασία είναι αν βοηθούν την Ομόνοια. Ο προπονητής είναι εδώ γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει όχι γιατί έχει συμβόλαια. Και αν ο Ματ παίξει ή δεν παίξει καλά θα το δει ο προπονητής. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για τον Ματ σήμερα».

Διαβάστε επίσης: Λάρκου: «90% ξέρουμε ποιοι θα φύγουν. Στόχος 4 παίκτες, δύσκολες περιπτώσεις»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ