aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: «Ο τελικός είναι με την ΑΕΚ»

Αναστασίου: «Ο τελικός είναι με την ΑΕΚ»

Ο Γιάννης Αναστασίου εκθείασε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για την πειθαρχία τους στη ρεβάνς με τον Άρη, που τους έδωσε την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ελλαδίτης προπονητής τόνισε ότι ο τελικός κυπέλλου μπορεί να περιμένει καθώς μεσολαβεί ένας μήνας, χαρακτηρίζοντας τελικό το παιχνίδι με της Κυριακής με την ΑΕΚ, θέλοντας προφανώς να στείλει μήνυμα προσείωσης:

«Είχαμε αρκετούς τραυματίες, ήταν σημαντικό να κάνουμε διαχείριση. Πιστεύω ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν σταθεροί, συνεπείς, κρατήσαμε το μηδέν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Από τη στιγμή που κρατήσαμε πίσω είχαμε πλεονέκτημα. Προσωπικά ήθελα να νικήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, αυτή με τον Κακουλλή… Στο τελευταίο δεκάλεπτο στοχεύσαμε να νικήσουμε, έχουμε αυτή τη νοοτροπία, πάντα να κερδίζουμε. Είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, ο τελικός είναι σε έναν μήνα, έχουμε περιθώριο να τον σκεφτούμε, το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι της Κυριακής, άλλος τελικός, θα χρειαστεί αρκετό τρέξιμο, να ανταποκριθούμε και να παίξουμε έναν ακόμη τελικό».

Για την τιμωρία Κουλιμπαλί ενόψει ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που υπάρχουν οι τιμωρίες είναι κάτι που πρέπει να γίνει, είναι δύσκολο γιατί βρήκαμε χημεία στην άμυνα αλλά αυτοί που θα παίξουν θα μπουν έτοιμοι να κάνουν τη δουλειά. Υπάρχει το πλάνο, το έχω σκεφτεί. Να γίνει μια καλή αποφόρτιση για να είμαστε φρέσκοι την Κυριακή. Αλλά όποιος απουσιάζει το σημαντικό είναι να είναι η ομάδα όπως πρέπει».

Αν πίστευε πως θα έφερνε ως εδώ την Ομόνοια όταν αναλάμβανε: «Νομίζω αν δύο μέρες πριν ρωτούσες κάποιον κανένας δεν θα το πίστευε. Έπαιξε ρόλο το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη στα πλέι οφ, εκεί γύρισε ο διακόπτης, άρχισαν τα παιδιά να πιστεύουν και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θεωρώ παρουσίαζε βελτίωση, γινόταν καλύτερη, πίστεψε και ο κόσμος που δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι φάνηκαν οι στόχοι να είναι πιο κοντά, αυξήθηκαν οι προσδοκίες, είμαστε στην τελική ευθεία, ο πρώτος στόχος επετεύχθη φτάσαμε στον τελικό, έχουμε στο πρωτάθλημα άλλους τρεις τελικούς».

Για τους τραυματίες και πόσο θα επηρεάσει η απουσία Μπέζους: «Ο μόνος που είναι κάπως κοντά σε επανένταξη είναι ο Κασάμα. Ο Φράνσον είχε χθες αδιαθεσία, έκανε εμετούς, κάποια δηλητηρίαση, σήμερα δεν ήταν καλύτερα, δεν ξέρουμε ενόψει Κυριακής. Ο Κασάμα από αύριο θα κάνει κάποια κομμάτια και ίσως να αποτελέσει επιλογή. Ο Λανγκ θα πάρει καιρό, νομίζω μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμος, είναι σε ευαίσθητο σημείο το χτύπημα. Ο Φαμπιάνο ξεκίνησε τρέξιμο. Ο Μπεζούς για αυτόν τελείωσε η σεζόν, θα πάρει και μήνες από τη νέα σεζόν. Νομίζω δεν ξέχασα άλλον. Ο Μπεζούς είναι ο πιο δημιουργικός παίχτης της ομάδας, έχει επιθετική σκέψη. Και με την Ανόρθωση που έλειψε νομίζω είχαμε καλή συμπεριφορά, τώρα πάμε όλοι με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ