aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου ο Ντάρμπισαϊρ, Ντάρμπισαϊρ ο Αναστασίου!

Αναστασίου ο Ντάρμπισαϊρ, Ντάρμπισαϊρ ο Αναστασίου!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ λόγω τενοντίτιδας δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Στο πρώτο ματς του Ελλαδίτη προπονητή, απέναντι στον Ερμή, ο Άγγλος επιθετικός ήταν στον πάγκο, όμως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και στο δεύτερο με τη Δόξα, ήταν εκτός αποστολής. Το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση, είναι το πρώτο με τον Αναστασίου που ο Ντάρμπισαϊρ είναι διαθέσιμος.

Απομένει να δούμε εάν θα είναι στην ενδεκάδα ή θα μείνει στον πάγκο. Αυτό ίσως κριθεί από τον τρόπο από την ετοιμότητα του 32χρονου φορ αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξει ο προπονητής της Ομόνοιας να παρουσιάσει την ομάδα του. Ο Ραμίρες, μετά και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του τριφυλλιού, δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα. Ο Ντάρμπισαϊρ είναι ένας ικανός και πολύπειρος επιθετικός και το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν είναι το επικρατέστερο, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ