aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΑναστασίου: «Ήταν μια ένεση, δεν γίνονται θαύματα»

Αναστασίου: «Ήταν μια ένεση, δεν γίνονται θαύματα»

Θετικό χαρακτήρισε το πρώτο δείγμα ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερμή που βρήκε τους πράσινους νικητές με 2-1. Ο Ελλαδίτης τεχνικός του τριφυλλιού στάθηκε στην αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η αρχική τοποθέτηση: «Λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Είχαμε να διαχειριστούμε μια ομάδα που προερχόταν από άσχημα σερί, δεν ήταν εύκολο. Είχαμε το απρόοπτο με τον Ματ και χθες μου έγινε γνωστό πως δεν μπορεί να αγωνιστεί. Τα παιδιά αντέδρασαν πολύ καλά, αν και είχαμε με ενοχλήσεις τον Χριστοφή από το 20’. Δουλέψαμε, θα μπορούμε να ήμασταν πιο ήρεμοι στο δεύτερο μέρος. Είχα μια ανησυχία για την φυσική κατάσταση.

Τα παιδιά δούλεψαν πολύ, είχαμε και την ψυχολογική κατάσταση. Ο Ερμής προσπάθησε, εκεί δεν κάναμε σωστές επιλογές. Δημιουργήσαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς. Σαν εικόνα και σαν πρώτο δείγμα τα παιδιά έδειξαν διάθεση και καλό πνεύμα. Νομίζω ότι ήμασταν δίκαια οι νικητές και ήταν μια ψυχολογική ένεση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωθούμε και να παίρνουμε αποτελέσματα. Σήμερα νομίζω το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Όλοι οι παίχτες είναι σημαντικοί και θα προσπαθήσουμε να τους αξιοποιήσουμε όλους. Να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, όμως δεν γίνονται θαύματα από την μια στιγμή στην άλλη».

Για τους τομείς που πρέπει να βελτιώσει: «Είμαι τρεις μέρες στην ομάδα. Να βελτιώσουμε την εκρηκτικότητα μας, την κατοχή και να είμαστε κυρίαρχοι. Αυτό θέλουμε. Ήταν 4 μήνες δύσκολοι, θέλει υπομονή. Νομίζω πως η συμπεριφορά τους ήταν περισσότερο από θετική αυτές τις μέρες που είμαι στην ομάδα. Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι μια χαρά».

Για τις αλλαγές του: «Ο Φάνος είχε κουραστεί, είχε επέλθει η κούραση και προσπαθήσαμε με τον Ενρίκες να του δώσουμε ανάσες. Θεώρησα πως ήταν καλύτερο να μπει ο Κούσουλος που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και μπορεί αν δώσει βοήθειες στο αμυντικό κομμάτι».

Για τον στόχο της Ευρώπης και αν είναι εφικτός, απάντησε: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ