aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑναστασίου: «Δεν δούλεψα με όλους, όταν θα είναι φιτ θα κάνουμε περισσότερα»

Αναστασίου: «Δεν δούλεψα με όλους, όταν θα είναι φιτ θα κάνουμε περισσότερα»

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Ομόνοιας με τη Δόξα ο προπονητής των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος όπως πρόσθεσε θεωρεί πως το πλάνο του δούλεψε.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, βάση την εικόνα των τελευταίων ημερών δεδομένου πως δεν έχουμε κάποιους παίχτες στη διάθεση μας. Έπρεπε να βρούμε λύσεις σε μια έδρα που απ’ ότι έμαθα ήταν αρκετά δύσκολη τα τελευταία χρόνια για την Ομόνοια. Θεωρώ πως το πλάνο μας δούλεψε αν και ήμασταν πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε με την ίδια συμπεριφορά και απλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα. Γυρίσαμε το παιχνίδι και δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά και τους το είπα στα αποδυτήρια. Δεν νομίζω πως κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, είχαμε και τις δυσκολίες του Λόρα και του Μανρίκε που είχαν πρόβλημα. Στο τέλος πήραν μια σημαντική νίκη και θα δούμε τι θα γίνει και με τους τραυματίες. Δεν έχω δουλέψει με όλη την ομάδα ακόμη. Όταν η ομάδα είναι φιτ, τότε θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Έχω δει θετικά στοιχεία στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ