aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑναστασίου: «Από τις κορυφαίες η Ομόνοια, ο ιδιοκτήτης έχει όραμα»

Αναστασίου: «Από τις κορυφαίες η Ομόνοια, ο ιδιοκτήτης έχει όραμα»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 Ελλάδος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή του στην Κύπρο. Ο τεχνικός της Ομόνοιας, τόνισε ότι είναι κάτι καινούριο γι’ αυτόν, ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ με μία από τις πιο μεγάλες ομάδες της Κύπρου.

Επιπρόσθετα, ο Ελλαδίτης τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει βελτιώθει αλλά πληρώνει την έλλειψη συγκέντρωσης του.

Για το πώς είναι η ζωή του στην Κύπρο: «Ήρεμα. Είναι καινούριο, ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Κύπρου, με ιδιοκτήτη που έχει όραμα να τη βλέπει στην κορυφή. Μπαίνουν οι βάσεις για να γίνουν τα σωστά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι εύκολο, αλλά η ομάδα έχασε πολλά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν. Τα περιθώρια ήταν στενά. Σε αυτό το κομμάτι βελτιωθήκαμε αρκετά στην τακτική, να πιέζουμε περισσότερο. Βγάζουμε αυτοματισμούς, αλλά πολλές φορές μας έχει στοιχίσει η έλλειψη συγκέντρωσης. Κάνουμε αβίαστα λάθη και τρέχουμε. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ