aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆλλαξε τη μισή ομάδα ο Ολίβα - Oι λεπτομέρειες του πλάνου

Άλλαξε τη μισή ομάδα ο Ολίβα – Oι λεπτομέρειες του πλάνου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τελικά, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, δεν ανακάτεψε απλώς την τράπουλα, αλλά την έκανε άνω-κάτω, αφού παρατάσσει την ομάδα του με πέντε αλλαγές απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, συγκριτικά με το τελευταίο ματς απέναντι στον Απόλλωνα (ήττα με 0-2 στο ΓΣΠ).

Διαβάστε επίσης: Με αλλαγές η Ομόνοια κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα

Ο Αραγονέζος τεχνικός προέβη σε ουκ ολίγες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, η οποίες παρά τρίχα, δεν αγγίζουν τη… μισή ντουζίνα. Μικαέλ Γκαφούρ και Γιάννης Κούσουλος, πήραν τη θέση των Λουκά Βύντρα και Αλβέρτο Λόρα αντίστοιχα, ενώ ο Κριστιάν Μόντες έμεινε εκτός και θα αγωνιστεί ο Χόρχε Ενρίκες. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά η Ομόνοια παίζει με καθαρό ανασταλτικό χαφ (τον Ενρίκες).

Διαβάστε επίσης: Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια: Έντονη βροχόπτωση λίγο πριν από την σέντρα

Από εκεί και πέρα, ο Ζαρκίνιο Αντόνια προτιμήθηκε στο δεξίο άκρο της επίθεσης, εκεί όπου απέναντι στον Απόλλωνα έπαιξε ο Ζαΐλσον Αραούζο και ο Χουανάν Εντρένα ο οποίος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως βασικός (όπως κι ο Αντόνια), πήρε τη θέση του Νταβίδ Ραμίρες. Ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα κάνει ο Γκαφούρ και ο Ενρίκες, ενώ οι Κούσουλος, Αντόνια και Εντρένα, θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά, καθώς η πρώτη τους ήταν με τη μορφή αλλαγής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ