aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑλλαγή ημέρας στο Δόξα-Ομόνοια για προληπτικούς λόγους

Αλλαγή ημέρας στο Δόξα-Ομόνοια για προληπτικούς λόγους

Αλλαγή μέρας στο Δόξα – Ομόνοια λόγω ευρωπαϊκού αγώνα που θα δώσει ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ. Η ανακοίνωση της ΚΟΠ το βράδυ της Πέμπτης αναφέρει πως η ημερομηνία του αγώνα άλλαξε μετά από αίτημα της Αστυνομίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από τη στιγμή που το Μακάρειο και το «Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» χωρίζει μία πολύ κοντινή απόσταση, η Αστυνομία θέλησε να ενεργήσει προληπτικά ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ (που θα πάνε να δουν το μπάσκετ) και της Ομόνοιας (που θα είναι στο Μακάρειο).

Αναλυτικά: «Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μετά από αίτημα της Αστυνομίας προχώρησε στη μεταφορά του αγώνα της 16ης αγωνιστικής μεταξύ της Δόξα με την Ομόνοια από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00. Η μεταφορά έγινε για λόγους ασφάλειας, αφού την Πέμπτη και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί στην αίθουσα “Ελευθερία” ευρωπαϊκός αγώνας καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ