aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑκατανόητη απόφαση και άδικη για τον κόσμο της Ομόνοιας

Ακατανόητη απόφαση και άδικη για τον κόσμο της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μεγάλο λάθος η απόφαση να μην επιτραπεί η παρουσία κόσμου στον αγώνα της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα είτε πάρθηκε από τον Υπουργό Υγείας είτε πάρθηκε υπουργικό συμβούλιο. Δεν γίνεται το Σάββατο να μπορεί να πάει ο κόσμος στο γήπεδο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, όποια ομάδα και αν το κερδίσει, και από την άλλη να απαγορεύεται σε κάποιους άλλους να πανηγυρίσουν και να ζήσουν τη χαρά της κατάκτησης του τίτλου πέντε ημέρες προηγουμένως.

Ποια είναι τα επιχειρήματα που μπορεί να παραθέσει κάποιος για να γίνει πιστευτός για το δίκαιο της απόφασης; Τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός. Γιατί στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα να μην μπορεί κάποιος να πάει να δει την απονομή του τίτλου αλλά και τον αγώνα; Η απόφαση και μόνο είναι αρκετή για να μαζέψει χιλιάδες κόσμου έξω από το γήπεδο; Έχει σκεφτεί το υπουργικό πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση εκτός γηπέδου; Ακατανόητα πράγματα και αποφάσεις που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως παίρνονται. Πάνω από όλα άδικη για τον κόσμο της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ